KVELDSBIBELSKOLE

KVELDSBIBELSKOLE


«Inspirerende, lærerikt og sosialt»

«Bibelskolen => Bibelen – fra kart til landskap»

«Helt fantastisk! Utrolig dyktige og kunnskapsrike lærere som gjør tema og historier i Bibelen både levende og direkte overførbart til vårt kristne liv i dag»

«Dyp og grundig undervisning. Har fått sitte ved Jesu føtter og bli lært»

«Lærerikt, opplysende, spennende, livgivende»

 

Dette er noen av tilbakemeldingene fra deltakere på kveldsbibelskolen høsten 2018. Nå fortsetter vi annenhver onsdag i vårsemesteret! Du kan se fram til å studere viktige og interessante temaer fra Bøkenes Bok, treffe flere nye lærere, og ikke minst herlig fellesskap med troende fra ulike sammenhenger. Oppstart blir onsdag 16. januar 2019. Skroll deg nedover for mer info og påmelding.

Bli med på kveldsbibelskole – vi tror det vil være en god investering på alle måter. Varmt velkommen!«Hjelpe mennesker DYPERE inn i Guds Ord,

slik at de grunnfestes, får en BREDERE horisont,

ser at de lever for en HØYERE hensikt, og gjennom

det kan nå LENGER i liv og i tjeneste»


LITT OM LÆRERNE

 

frodeh_portrett2
Frode Hansen
er pastor i Bykirka og leder for Bibelskolen i Bodø. Flyttet til Bodø sammen med kona Anne Lise og de to barna deres i 2004 for å plante menighet. Etter en fusjon med en annen menighet i byen, ble Bykirka startet i 2007. Er utdannet lærer og har jobbet mange år i skoleverket ved siden av pastorgjerningen. 

 

steinarslotten1
Steinar Slotten er pastor i Betania Fauske og regionleder for pinsebevegelsen i Nordland. Han har lang fartstid som bibellærer, og tidligere som rektor på bibelskole. Gift med Torill og far til fire. Kom til Fauske i 2009, hvor han har ledet menigheten gjennom en revitaliseringsprosess til å bli en blomstrende flergenerasjonsmenighet.

 

kjetilholen1
Kjetil Holen er pastor i Betel Mosjøen. Opprinnelig fra Korgen, men har bodd i Grimstad i mange år, hvor han blant annet var medpastor og bibellærer. Vendte nesa nordover igjen i 2017 sammen med kona Monica og to barn, etter et konkret kall fra Gud til pastortjeneste i Mosjøen.

 

lindahaukland2
Linda Helen Haukland
er med i lederteamet i Bykirka, gift med Anders og har tre barn. Hun er førstelektor i samfunnsfag ved Nord Universitet, hvor hun nylig avsluttet sin doktorgradsavhandling. Forsker også på Hans Nielsen Hauges liv og virke, og har lang journalisterfaring, blant annet som redaktør i JK-magasinet.

 

eysteinmathisen3
Eystein Mathisen
er en del av pastorteamet i Familiekirka Bodø. Gift med Ingvild og far til tre. Har vært aktiv som lovsangsleder i mange år, og fungerer også som bibellærer. Tidligere førstelektor i informatikk ved Nord Universitet, men jobber nå med operasjonsanalyse og planlegging ved Forsvarets operative hovedkvarter på Reitan.

 

oysteingjerme1Øystein Gjerme er sammen med kona Gina, hovedpastor i Salt, en solid og voksende flerstedskirke med hovedbase i Bergen. Han er en dyktig kommunikator og ettertraktet konferansetaler. Øystein er også forfatter og har nylig gitt ut boken «Vi vil» med fokus på frivillig arbeid i menigheten. Det er dette som er tema når han besøker Bodø i mars. Det blir en kveld som også andre kan melde seg på til, men for elever ved kveldsbibelskolen er den inkludert. Gled deg!


PROGRAM

16. januar: Guds frelsesplan I (Steinar Slotten)
30. januar: Guds frelsesplan II 
(Steinar Slotten)

13. februar: Nådens virksomhet (Frode Hansen)
27. februar: Rettferdighetens frukt
(Kjetil Holen)

13. mars: Sinnets fornyelse (Frode Hansen)
27. mars: Frivillighetens dynamikk
(Øystein Gjerme)

10. april: Bønnens muligheter (Linda Helen Haukland)
24. april: Jordens største under
(Frode Hansen)

8. mai: Kallets fasetter (Frode Hansen)
22. mai: Guds frelsesplan III 
(Steinar Slotten)

5. juni: Tilbedelsens essens (Eystein Mathisen)


TIMEPLAN 

18.00 – 18.10: Bønn/lovsang
18.10 – 18.55:
Undervisning
19.10 – 19.55:
Undervisning
20.10 – 20.55:
Undervisning
21.00
Avslutning

 

ADRESSE

Professor Schyttes gate 3 (P3)

(inngang fra Dronningens gate)

 


PRIS

Kr 700,- ved påmelding før 26. desember
kr 900,- etter 26. desember
(inkluderer kompendier og enkel bevertning)

 

PÅMELDING

via Checkin. Klikk HER.

 


KONTAKT OSS GJERNE!

Ring 994 94 134 eller benytt skjemaet under.