Velkommen til oss !GUDSTJENESTE

 

For oss er søndagens gudstjeneste ukas høydepunkt. Vi møtes for å feire og fokusere på Gud gjennom lovsang og tilbedelse, på Guds Ord gjennom aktuell og oppbyggende forkynnelse fra Bibelen, og vi har god tid til fellesskap med kaffe/te og litt å bite i.


Fokus på Gud

Fokus på Guds Ord

Fokus på fellesskap


Parallelt med gudstjenesten har vi søndagsskole for barna.

En gudstjeneste som kobler oss sterkere til Gud og til hverandre, er en flott måte å avslutte uka på – og starte den neste. Vi ses på søndag!GUDSTJENESTE

 

For oss er søndagens gudstjeneste ukas høydepunkt. Vi møtes for å feire og fokusere på Gud gjennom lovsang og tilbedelse, på Guds Ord gjennom aktuell og oppbyggende forkynnelse fra Bibelen, og vi har god tid til fellesskap med kaffe/te og litt å bite i.


Fokus på Gud

Fokus på Guds Ord

Fokus på fellesskap


Parallelt med gudstjenesten har vi søndagsskole for barna.

En gudstjeneste som kobler oss sterkere til Gud og til hverandre, er en flott måte å avslutte uka på – og starte den neste. Vi ses på søndag!HUSGRUPPER

Livet har flest hverdager, og kirke handler definitivt også om disse. Derfor trenger vi å knytte kontakter og bygge vennskap.

«Sammen er vi sterke» er mer enn en floskel – det er faktisk helt sant.

I et hjem, rundt et bord, over en kopp kaffe, går praten lett. Samtale, latter, bønn, lese i Bibelen sammen, bli godt kjent med hverandre. I en mindre setting får du tid til det som lett blir for hektisk på søndag.

Det er dette husgrupper handler om.

Ta gjerne kontakt med oss dersom du kan tenke deg å være med i ei husgruppe.PULS

En torsdag i måneden møtes vi til PULS. Dette er åpne menighetskvelder som tar pulsen på kirka. Settingen er uformell og nær.

Tema og innhold kan variere fra gang til gang, men kan for eksempel ha fokus på hvem vi er som kirke, aktuelle ting som skjer, input fra pastor og lederskap, spørsmål, samtale, bønn og lovsang osv. Med andre ord et «must» for deg som går fast i Bykirka.

Er du ny, vil dette være gode anledninger til å bli kjent med oss. Samlingen avsluttes med kveldsmat.


UNG I BYKIRKA

SØNDAGSSKOLE

 

Hver søndag har vi søndagsskole for aldersgruppen 4-10 år. Barna er med i første del av gudstjenesten før de går til en egen samling.

Søndagsskolen ledes av engasjerte voksne, og samlingene har variert innhold, som for eksempel sang, illustrert undervisning, konkurranser og aktiviteter. De aller minste barna har mulighet til å være med hvis de følges av en voksen.

CROSSPOINT

 

For deg som går i 6.-8. klasse, har vi et tilbud annenhver fredag kl. 18-20. Da samles vi i D7, og har ulike aktiviteter, som f. eks dansegruppe, band, bordtennis, konkurranser m.m. Det blir også andakt og snacks.

For deg som går i 9. klasse og oppover, har vi samlinger hjemme hos noen annenhver fredag kl. 19-21.

En fredag i måneden har vi et stort Crosspoint Ungdomsmøte i D7 kl. 19. Da møtes alle. For 6.-8. klasse blir det avslutningen på kvelden, og for 9. klasse og opp blir det starten på kvelden. Etter møtet har de et sosialt opplegg i D7.

TENTRO

 

I samarbeid med andre menigheter i byen, har vi et frikirkelig konfirmasjonsalternativ som er åpent for alle. Det finnes over hele landet, og du kan velge det i stedet for å konfirmere deg kirkelig eller borgerlig.

På samme måte som i Den Norske Kirke, bygger opplegget på den kristne lære og har denne som rammeverk. Likevel er Tentro litt annerledes når det gjelder former og læringsmetoder. Vi vil koble store tema som Gud, livet og evigheten med din hverdag gjennom Opplevelse, Oppdagelse og Oppdrag!

Et Tentroår består av undervisningssamlinger med interessante tema annenhver uke, to artige helgeturer og en flott høytidsdag som avslutning.

Les mer om Tentro på www.tentro.no og ta kontakt med oss det høres interessant ut for deg!