KVELDSBIBELSKOLE

KVELDSBIBELSKOLEVi gleder oss til å gyve løs på vårt tredje semester med kveldsbibelskole!

Det gjør noe med oss over tid når vi dykker ned i Guds Ord, studerer det, samtaler om det, tygger på det. Det blir mat og næring for hjertet, gir nye måter å tenke på og danner grobunn for forandring og vekst i livet som kristen.

En stor bonus er fellesskapet. Du vil treffe folk i ulike aldre og fra forskjellige sammenhenger, og det blir også et par nye og spennende bekjentskaper på lærersiden. Nye og interessante tema gjør at du vil ha utbytte av undervisningen enten du har vært elev tidligere, eller er helt ny. Skroll deg nedover for mer og utfyllende info.

Oppstart blir onsdag 28. august.

Gjør en god investering denne høsten – varmt velkommen til kveldsbibelskole!«Hjelpe mennesker DYPERE inn i Guds Ord,

slik at de grunnfestes, får en BREDERE horisont,

ser at de lever for en HØYERE hensikt, og gjennom

det kan nå LENGER i liv og i tjeneste»


LITT OM LÆRERE OG TEMA

 

frodeh_portrett2

Frode Hansen er pastor i Bykirka og leder for Bibelskolen i Bodø. Flyttet til Bodø sammen med kona Anne Lise og de to barna deres i 2004 for å plante menighet. Etter en fusjon med en annen menighet i byen, ble Bykirka startet i 2007. Er utdannet lærer og har jobbet mange år i skoleverket ved siden av pastorgjerningen. Frode vil undervise om hva tro er og hvordan den fungerer, hva «Ordet om korset» er og hvilken betydning det har for oss, samt den gudgitte autoriteten vi har fått som troende.

 

steinarslotten1

Steinar Slotten er pastor i Betania Fauske og regionleder for pinsebevegelsen i Nordland. Han har lang fartstid som bibellærer, og tidligere som rektor på bibelskole. Gift med Torill og far til fire. Kom til Fauske i 2009, hvor han har ledet menigheten gjennom en revitaliseringsprosess til å bli en blomstrende flergenerasjonsmenighet. Steinar sitt tema i høst er «Fra jødedom til kristendom». Du vil få utvidet forståelse for settingen de første kristne befant seg i, spenninger mellom nytt og gammelt, samt prosessen fra å være en religiøs minoritet til å bli statsreligion.

 

andreasfjellvang

Andreas Fjellvang er pastor i Familiekirka i Mo i Rana, som også er hjembyen hans. Han er gift med Tonje, og sammen har de to barn. Etter flere år på bibelskole i Redding California, var han med å starte og drive Nordic School of Minsitry i Levanger, samt ungdomsfestivalen Encounter. Flyttet hjem til Mo i 2017 fordi han opplever et kall til å være pastor i en lokal menighet. Andreas vil undervise om vår identitet som Guds sønner og døtre, og hvilke spennende perspektiver og muligheter det åpner opp for oss.

 

grorykkelid

Gro Torvaldsen Rykkelid er kunstner og utdannet illustratør og coach. Opprinnelig fra Sørlandet, men har sammen med mannen, Øystein, ledet Ungdom i Oppdrag sin base i Nordland i flere år. De har tre døtre. Gjennom Hjertespråk, som hun har gründet og eier, underviser hun både i Norge og internasjonalt – og nå altså på kveldsbibelskolen, om vår «indre hage» ved hjelp av egenproduserte illustrasjoner. Du er gartner i hagen. Hva dyrker du? Hvordan beskytter du den? Er du tilstede der?


PROGRAM

28. august: Troens attributter (Hansen)

11. september: Fra jødedom til kristendom I (Slotten)
25. september: Fra jødedom til kristendom II (Slotten)

9. oktober: Fra jødedom til kristendom III (Slotten)
23. oktober: Guds sønner og døtre (Fjellvang)

6. november: Ordet om korset (Hansen)
20. november: Gartner i eget liv (Rykkelid)

4. desember: Den troendes autoritet (Hansen)


TIMEPLAN 

18.00 – 18.10: Velkomst/bønn
18.10 – 18.55:
Undervisning
19.10 – 19.55:
Undervisning
20.10 – 20.55:
Undervisning
21.00
Avslutning

 

ADRESSE

Professor Schyttes gate 3 (P3)

(inngang fra Dronningens gate)

 


PRIS

Kr 450,- ved påmelding før 10. august
kr 600,- etter 10. august
(inkluderer kompendier og enkel bevertning)

 

PÅMELDING

via Checkin. Påmeldingen er nå stengt.
Kanskje du blir med til høsten i stedet? Info kommer rundt advent.

 


KONTAKT OSS GJERNE!

Ring 994 94 134 eller benytt skjemaet under (NB! Husk å oppgi e-postadresse dersom du ønsker at vi skal svare på din mail).