VELKOMMEN TIL OSS!
GUDSTJENESTE

 

For oss er søndagens gudstjeneste ukas høydepunkt. Vi møtes for å feire og fokusere på Gud gjennom lovsang og tilbedelse, på Guds Ord gjennom aktuell og oppbyggende forkynnelse fra Bibelen, og vi har god tid til fellesskap med kaffe/te og litt å bite i.


Fokus på Gud

Fokus på Guds Ord

Fokus på fellesskap


Parallelt med gudstjenesten har vi søndagsskole for barna.

En gudstjeneste som kobler oss sterkere til Gud og til hverandre, er en flott måte å avslutte uka på – og starte den neste. Vi ses på søndag!GUDSTJENESTE

 

For oss er søndagens gudstjeneste ukas høydepunkt. Vi møtes for å feire og fokusere på Gud gjennom lovsang og tilbedelse, på Guds Ord gjennom aktuell og oppbyggende forkynnelse fra Bibelen, og vi har god tid til fellesskap med kaffe/te og litt å bite i.


Fokus på Gud

Fokus på Guds Ord

Fokus på fellesskap


Parallelt med gudstjenesten har vi søndagsskole for barna.

En gudstjeneste som kobler oss sterkere til Gud og til hverandre, er en flott måte å avslutte uka på – og starte den neste. Vi ses på søndag!HUSGRUPPER

I tillegg til å feire gudstjeneste hver søndag, møtes vi også i mindre grupper i hjemmene med jevne mellomrom. Der har vi større mulighet til å bli bedre kjent. Vi spiser litt, har det trivelig, leser Bibelen, samtaler og ber sammen. Fokuset er hverdagstro, og det er en flott mulighet til å komme nærmere Gud og hverandre.

Vi har ulike grupper for menn og kvinner, for studenter/unge voksne, samt internasjonale. Noen samles ukentlig, andre annenhver uke eller en gang i måneden. Ta kontakt hvis du kan tenke deg å være med i ei husgruppe!PULS

Med jevne mellomrom møtes vi til PULS. Dette er åpne menighetsmøter som tar pulsen på kirka. Settingen er uformell og nær.

Tema og innhold kan variere fra gang til gang, men kan for eksempel ha fokus på hvem vi er som kirke, aktuelle ting som skjer, input fra pastor og lederskap, spørsmål, samtale, bønn og lovsang osv. Med andre ord et «must» for deg som går fast i Bykirka.

Er du ny, vil dette være gode anledninger til å bli kjent med oss. Samlingen avsluttes med kveldsmat.


BARN OG UNGDOM

SØNDAGSSKOLE

 

Hver søndag har vi søndagsskole for aldersgruppen 4-10 år. Barna er med i første del av gudstjenesten før de går til en egen samling.

Søndagsskolen ledes av engasjerte voksne, og samlingene har variert innhold, som for eksempel sang, illustrert undervisning, konkurranser og aktiviteter. De aller minste barna har mulighet til å være med hvis de følges av en voksen.

CROSSPOINT

 

Du som er 12 – 18 år (7. klasse og oppover), er hjertelig velkommen på Crosspoint annenhver fredag kl. 19-22.30 (se kalender for datoer). Vi samles vi i P3, og kvelden starter med en samling med lovsang og andakt. Deretter åpner kiosken (ta med litt penger/ vi har også Vipps) og det blir musikk og ulike aktiviteter, som f. eks biljard, bordtennis, PS4, brettspill, konkurranser m.m.

Innimellom har vi litt større ungdomsmøter, eller drar på leir i samarbeid med andre menigheter i området.

Også ses vi selvfølgelig hver søndag kl 17 i Folkets Hus og feirer gudstjeneste sammen med resten av Bykirka-gjengen!

TENTRO

 

I samarbeid med andre menigheter i byen, har vi et frikirkelig konfirmasjonsalternativ som er åpent for alle. Det finnes over hele landet, og du kan velge det i stedet for å konfirmere deg kirkelig eller borgerlig.

På samme måte som i Den Norske Kirke, bygger opplegget på den kristne lære og har denne som rammeverk. Likevel er Tentro litt annerledes når det gjelder former og læringsmetoder. Vi vil koble store tema som Gud, livet og evigheten med din hverdag gjennom Opplevelse, Oppdagelse og Oppdrag!

Et Tentroår består av undervisningssamlinger med interessante tema annenhver uke, to artige helgeturer og en flott høytidsdag som avslutning.

Les mer om Tentro på www.tentro.no og ta kontakt med oss det høres interessant ut for deg!